Bekijk het volledige Prijsoverzicht

Huurprijzen

Bekijk in de onderstaande tabel het volledige prijsoverzicht voor de beschikbare kamers in studentenhuis Salina #40. Maak je keuze en reserveer meteen! Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

APPARTEMENT A B C
Eenpersoonskamer Nafl. 600
Tweepersoonskamer (obv. 1 persoon) Nafl. 600 Nafl. 600 Nafl. 700
Tweepersoonskamer (obv. 2 personen) Nafl. 400 Nafl. 400 Nafl. 500

* prijzen per maand, in Antilliaanse guldens.

Borg

Naast de maandelijkse huur dien je tevens eenmalig een bedrag in euro’s aan borg te betalen, voor de huur van je kamer. De prijs van de borg verschilt per kamer en appartement. Bekijk het onderstaande overzicht voor het tarief.

APPARTEMENT A B C
Eenpersoonskamer Eur. 275 Eur. 275
Tweepersoonskamer (obv. 1 persoon) Eur. 275 Eur. 275 Eur. 275
Tweepersoonskamer (obv. 2 personen) Eur. 175 pp. Eur. 175 pp. Eur. 175 pp.

* prijzen in euro’s.

De borg en de eerste maand van huur van de kamers dienen in euro’s vooruitbetaald te worden. De borg betaal je binnen drie dagen na ondertekening van de huurovereenkomst. De eerste maand huur maak je uiterlijk twee weken voor aankomst naar ons over. De prijs voor de eerste maand huur is afhankelijk van de datum waarop je aankomt. Je betaalt dus alleen voor de dagen dat je er bent! De borg is een vast bedrag in euro’s en is niet onderhevig aan huurprijzen en/of koerswisselingen.

De huurprijzen mogen in Antilliaanse guldens of in euro’s betaald worden. De prijzen zijn inclusief het gebruik van draadloos internet en wekelijkse schoonmaak. De prijzen zijn exclusief gas, water en licht. Bij normaal gebruik kun je hiervoor rekenen op nog eens Nafl. 105,- per persoon per maand. Curacao heeft helaas de hoogste tarieven ter wereld voor water en stroom, dus houd hier rekening mee!