Bekijk onze kamers

APPARTEMENT A

Appartement A ligt op de begane grond in het studentenhuis. Het appartement bestaat uit drie ruime tweepersoonsslaapkamers. De woning beschikt tevens over een mooie woonkamer, keuken en badkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning. Aan de voorkant van het huis ligt een grote, zonovergoten veranda en aan de zijkant van het appartement bevindt zich ook nog een leuk zithoekje.

lock Beveiligd met alarm
wifi Gratis draadloos internet
live_tv Televisie en dvd-speler
ac_unit Airconditioning

APPARTEMENT B

Appartement B ligt op de bovenste verdieping van het studentenhuis en is tevens het grootste appartement in de woning. Het appartement bestaat uit vijf kamers, waarvan vier tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer. Uiteraard is ook dit appartement voorzien van een woonkamer, een gloednieuwe keuken en een badkamer. Aan de voorzijde van de woning kun je van het weer genieten op het balkon en aan de zijkant van de woning bevindt zich een zeer ruime porch.

lock Beveiligd met alarm
wifi Gratis draadloos internet
live_tv Televisie en dvd-speler

APPARTEMENT C

Appartement C is het kleinste appartement van de drie, maar ruim in opzet. Het appartement is gelegen achter de woning waarin appartementen A en B zich bevinden. Het bestaat uit twee slaapkamers, waarvan een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer. Tevens is er een woonkamer, eetkamer, een splinternieuwe keuken en een badkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning. Er is een ruime achterporch waar je lekker kunt barbecue├źn. Dit appartement biedt veel privacy en is daarom perfect geschikt voor vrienden of stelletjes.

lock Beveiligd met alarm
wifi Gratis draadloos internet
live_tv Televisie en dvd-speler
ac_unit Airconditioning

Voor alle kamers en appartementen van studentenhuis Salina #40 gelden onze huisregels. Klik op de onderstaande link om de huisregels alvast door te nemen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!


add_circle_outline
Huisregels studentenhuis Salina #40